hallofgoodsOm man skulle peka ut ett visst casino som mer lyckosamt än andra när det gäller progressiva jackpottar är förmodligen Betsson det givna valet. Genom åren är det en mycket stor mängd spelare som har blivit mångmiljonärer på att spela på ständigt växande jackpottar på det här svenska spelbolaget. Den totala vinstsumman närmar sig faktiskt motsvarande en miljard svenska kronor.

Torsdagen den 3 december var det dags igen då en spelare från Västra Götaland (mer exakt än så är Betsson inte i informationen) spelade hem mäktiga 69 292 650 kr genom att träffa Mega-jackpotten på Hall of Gods. Det är den tredje största vinsten på spelet sedan starten (om vi räknar vinsten i euro).

Vinnaren har valt att vara anonym, men han har i varje fall valt att berätta om hur han kände när han vann. Den korta versionen är att han blev chockad och hans fru trodde faktiskt att han höll på att få en hjärtattack!

Två jackpottvinster på en vecka

Lördagen den 28 november spelade svensken Alexander hem nästan 8,6 miljoner euro (79 miljoner SEK) på Mega Fortune och bara några dagar senare fick vi alltså en ny svensk mångmiljonär. Det var heller inte länge sedan Mega Fortune Dreams slog ut senast. Är det då helt tomt på progressiva jackpottar att spela om? Klart är att det kommer att ta ett tag för monsterjackpottarna att växa sig rejält stora igen, men ett lyckosamt snurr på exempelvis Mega Fortune Dreams ger just nu omkring 10 miljoner i vinst och det är ju inte fy skam!

NetEnt och Betsson – en perfekt kombination

Det kan vara intressant att kika på exakt hur många topplaceringar Betsson har när det gäller jackpottvinster på NetEnt-slots. Här är facit för vad som gäller för Mega Fortune, Arabian Nights, Mega Fortune Dreams och Hall of Gods.

Mega Fortune
För Mega Fortune har Betsson en andraplats på listan. Det var en norrman som spelade hem motsvarande 109 miljoner i september 2011.

Arabian Nights
Även för Arabian Nights har Betsson andraplatsen. Norske spelaren Peter kammade hem nära 4,9 miljoner euro på den lokala jackpotten i mars 2010.

Mega Fortune Dreams
Mega Fortune Dreams Mega-jackpott har till dags dato slagit ut fem gånger och den största vinsten hittills, på strax över 5 miljoner euro, vanns av en finsk spelare i mars i år på just Betsson.

Hall of Gods
Hall of Gods är guldautomaten nummer ett på Betsson. Av de fem största vinsterna genom tiderna har fyra spelats hem på Betsson.