666betDet blåser hårt kring spelbolaget 666bet.com. I slutet av mars fick dem sin spellicens indragen och det följdes av nyheten att direktören Paul Bell gripits i misstanke om pengatvätt.

Besöker man domänen 666bet.com möts man av ett meddelande om underhåll, men det är förstås inte det egentliga skälet till varför webbsidan inte är aktiv som vanligt.

Vad som har hänt är att licensen drogs in av Alderney Gaming med motiveringen ”serious concerns about the existing control and management” för både 666Bet och Metro Play (MetroPlay köptes förra året av 666Bet).

Större klarhet i vad som föranlett den indragna licensen kom med rapporten att Paul Bell, som alltså är direktör på spelbolaget, arresterats tillsammans med 6 andra personer misstänkta för penningtvätt. Det rör sig om en summa på £21 miljoner uppger polisen.

666bet och MetroPlay är inte särskilt välkända för svenska spelare, men du kanske sett namnet på Leyton Orients fotbollströjor (du kommer dock inte kunna se det framöver då Leyton Orient avbrutit kontraktet efter skandalen).