Kvällens dubbel hämtar vi från Axevalla. Omgången ser ganska svårlöst ut och jag kan inte hitta något riktigt starkt singelstreck. Väljer därför och gardera och hoppas på skrällar. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen får vi se 9 G.H Nemo göra comeback efter lång frånvaro. Han kommer att bli favorit och det köper jag för hans senaste start var på Mantorp och då vann han över Maharajah. Hans grundkapacitet är väldigt hög och han ska kliva runt dom här enkelt om han är i form, eftersom han inte varit ute på 1,5 år så vill jag gardera honom med en form häst som trivs bra i ryggar och det är 10 Simb Ruby. Hans styrka är speeden som han har, får han hänga på 9 G.H Nemo i rygg en bit då blir han väldigt farlig på det långa upploppet. Jag nöjer mig med dom två och hoppas att det räcker. För er som vill gardera lite mer rekommenderar jag er att ta med 6 Bethel Hanover som radat upp massa andra platser, han är ganska snabb ut och kommer han till ledningen från sitt springspår kan han bli farlig.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se ett klass ett lopp som bjuder på bra hästar. Tipsettan 11 Carpenter On Tour har inte haft så mycket tur på sin sida på sistone, han får tråkiga utgångslägen och positioner i loppen. Han har blivit gynnad av att Bart M.M blivit struken då han var bästa hästen i loppet, kan Tony hitta en bra rygg och gå i och tempot blir lite hårdare då kommer han spurta väldigt bra sista 250 metrarna. Tror hårt på honom. 12 On Track Piraya har toppform, han har övertygat i dem två senaste segrarna och måste med på kupongen. Kan Goop hitta rätt ryggar då kommer det att stå mellan honom och 11 Carpenter On Tour tror jag. Jag ville inte ta med 8 Snabba Cash till en början men efter att han blivit nedstruken till spår sex så har han mycket bättre läge, senast spurtade han bra på V86 och verkar ha formen på gång. Han kan öppna ganska bra och från spår sex nu kommer han att få en bra resa, ska med på kupongen.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9,10

DD-2: 8,11,12

Vinnare/Plats spel:

Axevalla lopp 8

Spel: 11 Carpenter On Tour (Vinnare)

Odds: 6,00@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.55

Lycka till! /MLipovac