Skynda dig över till Mr Green Casino, där kan du nämligen få 60% insättningsbonus på en insättning fram till klockan 23:59 onsdagen den 27 juni.

”Lågtrycket som just nu passerar Sverige för inte bara med sig regn och rusk, det för även med sig en härlig insättningsbonus på hela 60%,” skriver Mr Green i sin blogg.

För alla nya medlemmar gäller förstås Mr Greens normala insättningsbonus som vanligt, det vill säga 100% matchning av första insättningen + 10 stycken gratissnurr på slotmaskinen StarBurst.

Vi vill även passa på att tipsa om att en ny slot från Betsoft precis har anlänt till Mr Green. Spelet Miles Bellhouse and his Curious Machine handlar om en missförstådd uppfinnare som skapat en tidsmaskin. Här finns 5 hjul och 30 vinstlinjer, och till din hjälp när du spelar har du både vildsymbol, spridningssymbol och multiplikator. Högsta insatsen är 150 mynt per snurr.

För första gången någonsin har Betsoft inkluderat möjligheten att spela kvitt-eller-dubbelt om dina vinster. Det här är en funktion som flera andra speltillverkare sedan länge har använt i sina slots och som är mycket populär bland spelarna. När du spelar Miles Bellhouse and his Curious Machine behöver du bara trycka på knappen ”Spin Double Up” efter en vinst så öppnas ett nytt fönster där uppfinnarens assistent Gizmo säger åt dig att välja en hand. Om den hand du väljer har en mutter i sig förlorar du din vinst. Om den hand du väljer däremot har ett mynt i sig dubblas din vinst, och du får möjlighet att spela kvitt-eller-dubbelt igen om du så önskar.

Detta är bara en av de många spännande funktioner som går att hitta hos Miles Bellhouse and his Curious Machine. Vad sägs om Vortex Wild Symbols, Reel Rewind Feature, Blast to the Past Free Spins och Travel through Time Bonus Round? Hos Mr Green kan du prova på Miles Bellhouse and his Curious Machine helt gratis genom att spela för låtsaspengar, eller så gör du en insättning och drar nytta av din 60% insättningsbonus.

Lycka till!