stryktipsetHelgens omgång av Stryktipset lockar med en jackpott på 6 miljoner kronor för en ensam vinnare med 13 rätt, och som vanligt under sommaren är det bara svenska matcher som ingår i kupongen.

För helgens omgång av Stryktipset har Svenska Spel valt ut matcher från fyra olika serier.

1 GIF Sundsvall Landskrona
2 Jönköping GAIS
3 Ängelholm Falkenberg
4 Östersund Hammerby
5 Karlstad Telleborg
6 Qviding Lim. Bunk.
7 IK Frej Selånger
8 Valsta Sy Eskilstuna City
9 Nyköping AFC Utd
10 Sirius Dalkurd
11 Västerås SK Umeå FC
12 Elfsborg Syrianska
13 Djurgården Öster

Som vanligt är många hemmalag är segertippade, men det finns några undantag. Hur blir det till exempel i andra matchen, där Jönköping Södra möter GAIS? GAIS är visserligen på bortaplan, men de har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Kanske är det läge att spika här, särskilt med tanke på att Jönköping förlorat tre av sina senaste fyra matcher.

Även i match fem (Division 1 Södra) är det mycket osäkert vem som kommer att avgå med segern. Blir det hemmalaget Karlstad eller storklubben Trelleborg?

Match tolv är en Allsvensk match mellan Elfsborg och Syrianska, med Elfsborg på hemmaplan. Elfsborg har haft halvdålig form på senare tid, men kanske blir de uppiggade av att möta jumpon Syrianska hemma?

Det finns fortfarande gott om tid att fundera på saken – spelstopp inträffar som vanligt klockan 15:59 på lördag och du kan lämna in din kupong hos Svenska Spel på nätet. Där kan du även välja att spela på Joker i anslutning till Stryktipset. Satsa 10 kr, 20 kr eller 30 kr och få ytterligare chanser att vinna något i helgen.

Låt Xperten hjälp dig!

Är du sugen på att vinna jackpotten, men helt ointresserad av fotboll? Ingen fara, Svenska Spel erbjuder en service vid namn Xperten som fyller i Stryktipskupongen åt dig, med allt från ”säkra” matcher till skrällar. Du kan till exempel låta Xperten fixa 32 rader, 64 rader eller 128 rader åt dig till helgens Stryktips och ha chans att ta hem jackpotten på 6 miljoner kronor.

Det är inte någon slumpgenerator som lottar fram kupongen åt dig, utan Xperten använder sig av förslag från tio olika rutinerade spelexperter hos Svenska Spel. Genom att välja Xperten kan du dra nytta av deras kunskaper och analysförmåga istället för att själv behöva sätta dig in i alla fakta inför de matcher som ingår i helgens Stryktipskupong.

För mer information om hur Xperten fungerar och hur det avgörs hur din kupong ska fyllas i av Xperten, gör ett besök hos Svenska Spel.