Kvällens V64 och dubbel hämtar vi från Bollnäs. Höjdpunkten ikväll är Tillmansduellen som går i V64-1 och V64-2. På dubbeln bjuds vi på ett bra kallblodslopp och Anders Khilströms minne. Igår satt dubbeln till 7 gånger, vi hoppas på bättre odds idag. Häng med!

DD-1

Här väljer jag ta med två stycken hästar, de två mest betrodda. 11 Baron De Reux och 12 Spit For Spat. 11 Baron De Reux är en topphäst från Frankrike som Bergh tror mycket på, han har visat bra kapacitet vid segrarna och är given på min kupong. Vågar inte lämna honom ensam för att han är stänkrädd och har bakspår, fast går han felfritt då blir han tung och stå emot. 12 Spit For Spat har gjort det riktigt bra sen han kom till Svante Båth. Näst senast var han betrodd på V75 och kom tvåa. Han står idag ensam på tillägg men har bra slagläge, i sista svängen får motståndarna passa sig för då blir hon inte lätt och stå emot. Idag ska det testat med barfota runt om också, kan bli en växel till.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett kallblodslopp över 2640 meter voltstart. Bästa hästen i fältet är 14 Bro Viking som startar fyrtio meter bakom dem på starten. Han har spring spår och får Robert Bergh träff som han brukar då skulle det inte förvåna mig om han får ta över spets, då är det hela över tror jag. Väljer och ta med två hästar till, en på starten och en på tjugo meters tillägg. På start tar jag med 3 Pave Loma som  har gjort det riktigt bra i Sverige, senast vann hon enkelt från ledningen och samma visa var det gången innan på V75. Idag kommer hon sitta i spets länge, kanske hela vägen? På tjugo meters tillägg tar jag med 7 Trippa Undan som gick som en kanon mellan sina galopper senast. Man säger att barfota balansen gjorde henne för lätt och därav galoppen. Idag blir det skor och tycker hon ska passas!

DD-Förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 11,12

DD-2: 3,7,14

Vinnare/Plats spel:

Bollnäs lopp 6

Spel: Exceed’em (Vinnare)

Odds: 1,45@Unibet

Insats: 10/10

Spelstopp: 20.10

Kommentar: Kommer från spetsvinst på V75. Trivs bäst där och kommer sitta där idag, sprinterdistansen gynnar honom ännu mer. Dagens bästa spel!

Lycka Till! /MLipovac