Sundsvall Open TrotBergsåker i Sundsvall är platsen för lördagens V75-omgång för vilken det finns en jackpott på 54 miljoner kronor. Förra veckan blev det inga pengar på fem rätt och pengarna har skjutsats vidare till sjurättspotten nu på lördag den 30:e augusti.

En penningstinn V75-omgång är spännande i sig, men det finns även lite annat att njuta av under lördagens tävlingar. SM för kallblod och Sundsvall Open Trot avgörs nämligen inom ramen för V75-omgången. SM för kallblod avgörs i V75-3 och Sundsvall Open Trot avgörs i V75-7. Sundsvall Open Trot är ett prestigefyllt travlopp som ingår i UET Masters Series (Gr I Int) och Gulddivisionen. Förstapriset är en miljon kronor. Genom åren är det en mängd superhästar som har vunnit loppet. Victory Tilly (tre vinster), Commander Crowe och Sebastian K är bara några av topphästarna som har vunnit Sundsvall Open Trot.

Bergsåker och Sundsvall Open Trot – en garanti för stora vinster?

Motsvarande travhelg har tidigare genom åren gett ett par riktigt stora jackpottvinster. Vid motsvarande V75-omgång 2012 gav sju rätt en nätt vinstsumma på 4,2 miljoner. Förra året slogs den noteringen med råge då utdelningen blev 7,2 miljoner. Med en rejäl pott även det här året finns möjligheten till ett nytt rekord. Då gäller det att se det andra inte ser och ha is i magen med spikarna.

Spiktips

Spelarkollektivet har identifierat några klara spikar hittills. Vi listar dem nedan om du vill ta rygg alternativt undvika dem för att i stället ta ut några hästar med högre odds.
V75-1: 5 Poker Kronos, Robert Bergh
V75-3: 2 Månprinsen A.M., Gunnar Melander
V75-5: 3 Stylish Hanover, Adrian Kolgjini
V75-7: 3 Orecchietti, Örjan Kihlström