Betsafe kombi 500 krBetsafe är ett spelbolag med en förkärlek för erbjudanden som garanterar viss eller hel återbetalning av insatser om ett spel spricker med minsta möjliga marginal. Sist ut bland sådana erbjudanden är ett erbjudande om försäkring på kombispel. I korthet handlar det om att du får pengarna tillbaka om ett av dina oddsval inte sitter.

Spela femlingar med garanti

För att du ska kunna utnyttja erbjudandet ska du först anmäla dig med ditt användarnamn alternativt den e-postadress som finns registrerad för ditt konto. Genom detta har du faktiskt aktiverat erbjudandet för hela säsongen. Mycket smidigt!

Så fort du är anmäld kan du börja spela femlingar eller ännu större kombinationsspel med garanti för återbetalning om kupongen spricker på grund av ett missat oddsval. Varje oddsval på kupongen måste ha ett odds på 1.25 eller mer och insatsen totalt för kupongen måste vara på 100 kr eller mer. Du kan inte spela systemspel men både pre-match och livebetting räknas.

Om du placerar en kvalificerad kupong och en match inte sitter har du rätt till återbetalning på hela insatsen upp till 500 kr. Återbetalningen är i form av en bonus som du måste omsätta sex gånger till odds på 1.50 eller mer. Högsta möjliga bonus per vecka är just 500 kr. De veckovisa perioderna pågår mellan måndag kl. 08 till måndag kl. 07:59.