Betsson Federer US OpenUS Open är i full gång på Flushing Meadows i New York. Vem ska egentligen ta hem den sista Grand Slam-turneringen för året? Får Djokovic revansch för förra årets finalförlust? Eller kommer evigt unge Federer att spela hem sin 18:e Grand Slam-titel? Ska storfavoriten Serena Williams vinna på hemmaplan eller blir det kanske Sharapova eller Halep som knycker bucklan?

Oavsett hur det går kan du både få lite mer spänning och lite större chanser att vinna om du spelar på US Open på Betsson. Betsson storsatsar nämligen på US Open i år och erbjuder inte bara ett maffigt utbud av odds utan även ett speciellt bonuserbjudande för spel på turneringen.

Upp till 500 kr i cashback med tre enkla steg

Betsson krånglar sällan till det och även det här erbjudandet är en enkel historia. Följ nedan tre steg för att ta del av en cashback på upp till 500 kr.

1. Anmäl dig till kampanjen

Du anmäler dig genom att fylla i den e-postadress du har registrerad för ditt konto.

2. Spela live på US Open
Erbjudandet gäller bara för livespel. Du kan dock kombinera oddsval från flera olika sporter i kombispel om du hämtar minst ett oddsval från US Open-turneringen (singel och dubbel både på herr- och damsidan samt mixed dubbel). Oddset måste vara på minst 1.50 för att räknas mot bonusen.

3. Hämta en bonus i form av 25% i cashback
När kampanjen är över den 8 september får du 25% i cashback på dina totala insatser upp till 500 kr. För att maximera erbjudandet ska du alltså placera sammanlagt 2000 kr på livespel under US Open. Minsta möjliga cashback är 50 kr. Bonuspengarna har ett omsättningskrav på sex gånger och varje kupong måste ha ett odds på minst 1.50.