bet365 firar lanseringen av deras förbättrade mobiltjänst för betting genom att just nu erbjuda en bonus på 100% upp till 500 kr till alla kunder som börjar betta i mobilen.

bet365 har lagt till ett flertal nya funktioner – tjänsten är nu mer användarvänlig, ger dig möjlighet att placera flervalsspel, inkluderar deras utmärkta liveodds och mycket mer.

För att fixa din bonus behöver du bara placera ett kvalificerande spel på minst 10 kr via mobilen på bet365, så är du berättigad till en 100% bonus på upp till 500 kr.

När du har placerat ditt kvalificerande spel måste du hämta ut din erbjudandekod genom att gå till avdelningen Mitt konto som du finner under Tjänster, klicka på Erbjudanden följt av Tillgängliga erbjudanden. Du får då ett e-postmeddelande med din erbjudandekod. Alternativt kan du kontakta kundtjänst så kommer en kundtjänstmedarbetare att hjälpa dig.

Du kan ange din erbjudandekod genom att gå till ‘Mitt konto’ via webbsajten eller mobiltjänsten.

För att spelet ska kvalificera sig måste det vara på minst 10 kr och den högsta bonusen som kan erhållas är på 500 kr. För att erhålla bonusen måste du placera ett kvalificerande spel på valfri sport och marknad via Mobil på bet365.