Guts basketball starGuts Casino är en av de spelsajter som har sett till att stoppa in Microgamings nya släpp Basketball Star Online Slot i utbudet. Man har också hoppat på den nätverkskampanj Microgaming har dragit igång och i tillägg har Guts flitiga kampanjmakare hittat på en egen free spins-kampanj där spel på Basketball Star är i fokus.

Samla ihop 500 free spins

Vi börjar med free spins-erbjudandet. Basketball Star är en Microgaming-slot på vilken man kan samla prestationer genom att träffa symbolkombinationer som ger vinst. I den här delkampanjen kan du säkra upp till 500 free spins (omsättningsfria!) genom att bara snurra loss på spelet.

Det finns elva symboler på rullarna i spelet och tio av dem ger free spins. Lyckas du till exempel få ihop till prestationen för den rödklädde basketspelaren som är på väg att dunka får du 50 free spins och träffar du tre, fyra respektive fem scattersymboler på hjulen i tre olika snurr vinner du 100 gratissnurr. Alla snurr du vinner samlas på hög och delas ut vid kl. 11:00 dagen därpå. Totalt kan du spela hem 250 free spins på datorn och lika många på mobilen/surfplattan.

Res till New York och se NBA-basket

Guts har lagt beslag på två matchbiljetter courtside till derbydrabbningen mellan New York Knicks – Brooklyn Nets den 19 februari. Dessa två biljetter kommer en av de spelare som provar på Basketball Star under kampanjperioden (fram till den 25 november) att lägga beslag på. Vinnaren kommer också att få flyget betalt och få spendera fem nätter på ett hotell av det lyxigare slaget. Ej att förglömma – vinnaren blir även belönad med 15 000 kr i fickpengar.

Förutom denna toppvinst finns också två prylpaket från Apple i potten. Under resans gång kommer även fyra kontantpriser på lite större summor att lottas ut.

En omsättning på 250 kr på Basketball Star ger en lott till dragningen av resan till NYC och övriga priser. Spelar du för 500 kr sammanlagt får du två lotter, och så vidare.