Bet365 bingo erbjudandeSöndagskvällar kan vara lite långa och tråkiga. Helgen är slut och en ny lång arbetsvecka är bara en natt bort. Den här söndagen kan du emellertid släppa alla tankar på nästa vecka, i varje fall om du är medlem på Bet365 Bingo. Under söndagskvällen ligger nämligen 500 000 kr i potten i spännande bingospel. Toppvinsterna ligger på hela 15 000 kr.

Det är bingorummet Stjärnspäckat som är i fokus för söndagskvällens övningar och spelen startar kl. 19:00. Varje halvtimme fram till kl. 00:30 spelas en omgång med en förstärkt vinstpott som uppgår till 50 000 kr och där toppvinsten är 15 000 kr. Brickorna kostar 5 kr och du kan givetvis använda dig av funktionen för förköp för att göra ditt spelande lite smidigare.

Vinn Medelhavskryssning

Söndagen är också näst sista dagen att tjäna gratisbrickor till finalen i kampanjen Turfärjan där det bland annat ligger en exklusiv kryssning i Medelhavet för två i potten. För att samla på dig gratisbrickor ska du spela på spelet Boardingkortet i bingorummet Kryssningshytten. Varje gång du får full bricka får du en gratisbricka. Speltiderna är kl. 12-14, 16-18 och 21-23.

De brickor du tjänar in använder du i finalen av Turfärjan som går av stapeln kl. 22:00 den 14:e september i bingorummet Kryssningshytten. Om du får full bricka vinner du en kryssning för två med allt betalt.