Skärmklipp

Finns det något härligare än veckorna med Champions League och Europa League? Knappast va? Nu har du chansen att sätta en extra krydda på matcherna om du spelar hos Expekt. Lägg ett spel i kväll så får du 50 kronor att spela för nästa måndag. Häng på!

Regler och villkor

Det är inte speciellt komplicerat egentligen. Allt du behöver göra är att spela på valfri match i kväll, det kan vara Europa League, det kan vara SHL, ja vad som helst – du bestämmer. Gör du det, så får du 50 kr i bonus som dimper ner på ditt konto nästa måndag. Notera att du måste spela för minst 250 kr på ett odds över 1.80. Har du inget konto hos Expekt? Registrera dig nu så får du dessutom en grym välkomstbonus att starta med.

Kvällens hetaste match: Östersund-Athletic Bilbao

Nu kanske man är lite för blågul i bedömningen här, men det är givetvis så att Östersund-Athletic Bilbao är kvällens absoluta höjdpunkt. Efter skrällsegrarna mot Zorya Luhansk och Hertha Berlin väntar nu spanskt motstånd och en förebild för Graham Potter. Mycket av det Östersund gör ute på planen påminner om spansk fotboll, därför ska det bli oerhört intressant att se hur ÖFK:s spel passar Bilbao som är en uppgraderad version av dem själva. Bilbao är favoriter sett till oddsen, 1.80 gånger pengarna ger Expekt på bortasegern. Spelvärt, helt klart. Men, se upp för Östersund! Hemma på konstgräset har man visat att man kan slå alla lag.

Besök Expekt