Nordicbet ishockey-vmÄr du en fena på att tippa rätt resultat i hockeymatcher? Då är Nordicbets nya kampanj för ishockey-VM i Vitryssland perfekt för dig. Din uppgift är nämligen att tippa rätt resultat (bara hemma eller borta) i alla gruppspelsmatcher. Om du lyckas med det tar du hem en jackpottvinst på 50 000 euro.

Spela upp till 50 kuponger

Du kan göra upp till 50 försök att pricka rätt resultat i de sammanlagt 56 gruppspelsmatcherna. Varje kupong kostar 10 kr. Att notera är att jackpottkupongen måste placeras via kampanjsidans länk för att räknas. Lite mindre viktigt att notera är att Nordicbet inte betalar ut din vinst på din kupong med 56 oddsval om du skulle sätta varenda odds. Du har möjlighet att placera kuponger fram till kl. 15:45 fredag den 9 maj.

Att pricka rätt resultat i 56 matcher är ingen picknick, men som tur är har Nordicbet tagit bort oavgjorda resultat ur ekvationen. Om du vill förenkla något kan du välja någon av snabbknapparna du finner på kampanjsidan. Med snabbknapparna kan du välja ”Favoriter”, ”Alla hemma”, ”Alla borta” och ”Överraska”. Givetvis kan du också analysera varje match för sig på egen hand för att försöka hitta vinnarna. Att Kanada vinner premiären är väl givet, likaså att Sverige slår Danmark på lördagen, men hur går det till exempel mellan heltaggade värdnationen Vitryssland och USA på fredagskvällen? Det krävs verkligen skicklighet och tur utöver det vanliga för att vinna jackpotten.