Unibet Bayern PortoUnibet trummar vidare med sina ”förstärkt odds”-kampanjer. Kampanjer med förstärkta odds är i vår mening både spännande och potentiellt lukrativa och det är glädjande att bland annat Unibet har börjat leverera dessa med jämna mellanrum.

Den här veckan är det returer i kvartsfinalerna i Champions League och det ska avgöras vilka lag som sedan kommer att få göra upp om en finalplats i Berlin. Ett lag som ligger lite pyrt till efter den första kvarten är Bayern München, som åkte på en rejäl smäll borta mot Porto (1-3).

Vinn riktiga pengar och en bonus

Unibet har förstärkt oddset på att Bayern München går vidare och oddset för att Bayern lyckas vända på skutan antingen under full tid eller efter förlängning har höjts från omkring 1.90 till exakt 5.00. Erbjudandet fungerar så här:

1. Registrera dig för kampanjen med ditt användarnamn.
2. Placera ett spel till minst 200 kr på att Bayern München går vidare till semi (”Lag att gå vidare – Bayern”).
3. Om spelet sitter får du vinsten på oddset upp till 1.90 utbetald som riktiga pengar och vinsten på oddset upp till 5.00 utbetald som en bonus.

Vinsten i riktiga pengar blir 380 kr medan bonusbeloppet blir 620 kr. Bonusen aktiveras senast vid kl. 18:00 i morgon tisdag (lagom till det är dags att börja fundera kring resultaten i matcherna Real Madrid – Atlético Madrid samt Monaco – Juventus alltså!).