Leyton tar idag emot Carlisle som förlorat hälften av alla bortamatcher denna säsong. Leyton som spelat riktigt bra hemma bör se detta som en god chans till tre nya poäng i jakten på direkt uppflyttning.

Match: Leyton Orient – Carlisle
Spel: Leyton
Odds: 1.67 @ Bet365
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 11/1 16:00

Leyton ligger tvåa i tabellen efter senaste vinsten med 2-0 borta mot Shrewsbury vilket innebär direkt uppflyttning om man behåller tabellplaceringen. Man har gjort en riktigt bra säsong så här långt och vunnit 15 av dom 24 matcherna hittills. Hemma är man också starka och tappar inte ofta poäng, 6-2-2 denna säsong.

Carlisle ligger långt ner i tabellen på en 16 plats och man har väl inte direkt glänst denna säsong. Borta denna säsong har man också haft det tufft och förlorat hälften av alla bortamatcher.

leyton

Leyton spelar förmodligen med samma elva som i senaste matchen så inga större förändringar att rapportera om i laget. Carlisle kommer att sakna försvararen Livesey tillsammans med Walter.

Leyton har haft det lätt i dom senaste mötena mot Carlisle och gjort 4 eller fler mål i dom tre senaste. Leyton har också vunnit både halvlekarna i dom tre senaste. Vill man fortsätta mot sitt mål direkt uppflyttning är detta en typ av match där det bara inte ska gå att tappa poäng. Finns inte något annat på kartan idag än tre friska poäng och Carlisle ska inte ha något att sätta emot heller. Man tillhör inte toppen och är alldeles för svaga på bortaplan. Leyton bör vinna detta med fler än 2 mål men nöjer mig med att spela raka ettan plus ett sidospel på över 2.5 mål till 1.87 @ Pinnacle i denna match.