Svenskt travderbyI Bergsåker förra lördagen var nästan alla favoriter i storslag och det blev ingen jätteutdelning på full pott. 3610 kr betalade en kupong med sju rätt och sex rätt gav ynka 28 kr. Utan utdelning på fem rätt har denna pott skjutsats vidare till Jägersro för lördagens V75-omgång. Jackpotten är på 43 miljoner kronor. Med dubbla omgångar på V75 i helgen finns chansen att den växer till ett ännu större belopp inför söndagens tävlingar.

Lördagens V75-omgång på Jägersro är en ”normal” omgång. Dock är det ett par högprofilerade lopp som ingår i omgången, såsom till exempel EM för treåriga ston och hingstar (lopp 3). Söndagens tävlingar är lite mer prestigefyllda med Derbystoet (lopp 5 på kupongen) och Svenskt Travderby (lopp 6 på kupongen).

Hur sitter spikarna?

I lördagens respektive söndagens omgång kan följande ekipage fungera som spikar.

Lördag
V75-1 October Kronos
V75-2 Calvin Borel
V75-3 Jontte Boy
V75-4 Going Ville
V75-5 Rare Wise As
V75-6 Oliver Kronos
V75-7 Mosaique Face

Söndag
V75-1 Spark Rick
V75-2 Wish Me Luck Ås
V75-3 Alfas Da Vinci
V75-4 Remember My Name
V75-5 D’One
V75-6 (Svenskt Travderby) Archangel Am
V75-7 Roxie Lavec

September – en riktig travmånad

September är en härlig månad för alla travälskare. Förra veckan gick Sundsvall Open Trot av stapeln. Nu på söndag är det Svenskt Travderby och sedan följer en rad uttagningar till bland annat Svenskt Trav-Oaks under de kommande veckorna. September avslutas sedan med Svenskt Trav-Kriterium söndagen den 28:e september.

ATG är det naturliga valet för spel på svenskt trav, men nya Racebets utmanar på alla fronter. Under lördagens tävlingar på Jägersro erbjuder Racebets spel på alla dagens 13 lopp och på söndag kan du givetvis spela på vilket ekipage som vinner travderbyt. Dessutom har Racebets tagit fram fyra intressanta H2H-spel, såsom till exempel Archangel Am – Ivar Sånna.