Riskfria spel när världens största klubblagsturnering börjar

Som vi har väntat! Champions League är äntligen tillbaka och redan under morgondagen kan du njuta av fotboll på den absolut högsta nivån. Lindelöf kommer få kliva in framför fansen på Old Trafford för första gången när United ställs mot Basel och vi har även ett stormöte direkt mellan Juventus och FC Barcelona. Förra året var Barcelona ganska svaga i Champions League och Juventus kunde enkelt ta sig förbi katalanerna i slutspelet. Blir det en repris i premiären eller ska Barca – som dessutom inte har kvar stjärnan Neymar – resa sig likt en fågel Fenix och komma tillbaka.

400 kronor i riskfria spel

Betsson firar Champions Leagues återkomst med en riktigt skön kampanj. Varje matchvecka i Champions League kommer det finnas två frågor (en till varje omgång). Om du svarar rätt på en fråga så får du 200 kronor i riskfritt spel. Om du svarar rätt på båda frågorna under en vecka så får du 400 kronor i riskfria spel. Kampanjen gäller varje gruppspels-omgång och det kommer vara två frågor varje matchvecka fram tills 6 december. Det roliga slutar inte där! Varje gång du svarar på en av CL-frågorna får du en lott till dragningen av ett Champions League-finalpaket för två personer. Du kan få åka till Kiev den 26 maj och se finalen på plats. Flyg, Boende och matchbiljett ingår.

Hämta Bonus

Välkomstbonus hos Betsson

Om du inte är medlem hos Betsson är det hög tid att bli det nu. Spelbolaget ger dig en generös välkomstbonus när du skapar ett nytt konto. Du får 1000 kr i riskfritt spel när du blir medlem hos spelbolaget. Ett ypperligt tillfälle att prova på det stora oddsutbudet utan att riskera dina egna pengar. Bli medlem idag för att ta del av välkomstbonusen.

  • Bli medlem hos Betsson
  • 1000 kr i riskfria spel

Betsson