olympiatravetDet är som förgjort att få pengar på fem rätt på V75 nuförtiden och det gör att vi får rullpotter var och varannan helg. Söndagens resultat på Romme var favoritbetonat och inte heller på Färjestad på fredagen blev det någon utdelning på fem rätt. Det gör att det är en väldig massa pengar som har rullats vidare och skulle en ensam vinnare träffa sju rätt på Jägersro på lördag (11 april) blir han eller hon 40 miljoner kronor rikare.

Deltävling 4 i Olympiatravet

Det är inte bara prispotten som lockar på lördag. Alla travintresserade har också deltävling nummer fyra i Olympiatravet att se fram emot. Det är V75-3 (LC Peterson-Broddas Minne) som körs som deltävlingen och det kommer elva hästar till start. Bland topphästarna i avdelningen märks 2. Nora Bean, 6. Solvato, 8. Deuxieme Picsous och 10. Maven.

Ny starttid för V75 i höst

V75 har startat kl. 14:30 under en herrans massa år. Idén med denna starttid var från början att den möjliggjorde att resultaten skulle kunna presenteras i Tipsextra/Tipslördag-sändningarna i halvtid i den fotbollsmatch som startade kl. 16:00. Idag är denna idé mer eller mindre obsolet och det har gjort att ATG har funderat kring alternativa starttider. I syfte att dra mer folk till banorna och öka omsättningen kommer V75-omgångarna i fortsättningen att starta kl. 16:20, detta från och med den 15 augusti. Enligt ATG:s vd Hasse Skarplöv är målsättningen att öka omsättningen med cirka två miljoner i veckan.