kampanbvildWorld Series of Poker kommer allt närmare och Expekt är ännu ett i raden av pokerrum som arrangerar en tävling där WSOP-paket står på spel. Samtliga paket är kompletta med resa, boende och inköp till minst ett event.

WSOP Main Executive Package
Detta är det mest exklusiva paketet och värt $25 000. Vinner du ett av dessa kommer du få både ett inköp till Main Event samt ett sidoevent förutom resa och  boende för två personer.

Du måste vinna 6 raka WSOP 2013 JP Sit & Gos i rad, vilka har ett inköp på $10+$1,90. Dessa Sit & Gos kan du hitta i lobbyn till Expekt Poker t.o.m. den 9 juni.

WSOP Main Event Package  
Även i detta paket med värde $15 000 kommer du få chansen att spela i WSOP Main Event. Förutom detta ingår lyxigt boende och flyg.

Paketen delas ut i Weekly Super Satellites som spelas på onsdagar och söndagar kl. 19:30 på Expekt Poker. Inköpet är $500+$25 och dessa spelas t.o.m. den 9 juni. Det finns även satelliter till en lägre kostnad som fungerar som kvalturneringar till dessa.

WSOP Side-Event Package
Detta paket består av förutom resa och boende av inköp till WSOP Side Event #56 samt #60.

Paketen delas ut i Weekly Super Satellites som spelas på lördagar kl. 19:30. Inköpet är $200+$15 och dessa spelas t.o.m. den 8 juni. Även här finns även billiga satelliter där du kan kvala in i Super-satelliten.

WSOP Experience Package  
Detta paket är $4000 och ger dig inköp till WSOP Side Event #56 plus boende och resa till Las Vegas.

Paketen delas ut i Weekly Super Satellites som spelas på måndagar kl. 19:30 på Expekt. Inköpet är $50+$5 och dessa spelas t.o.m. den 3 juni.

Detta är en bra möjlighet att försöka kvala in till World Series of Poker beroende på din bankroll och du hittar alla tillhörande turneringar i Expekt Pokers lobby via fliken ”WSOP 2013”.