Betway har över 450 olika spel i sitt casino och lanserar nu ytterligare 4 slots med olika teman – Hot Ink, Private Eye, Monkey King och Retro Reels Diamond Glitz.

Hot Ink är ett spel med tatueringar som tema, vilket borgar för ett spel som är färgglatt och dessutom spännande eftersom spelet innehåller en re-spinfunktion. Re-spin innebär att du får möjligheten till extra snurr på valfritt hjul hur många gånger du vill. Med hela 1024 olika sätt att vinna på är Hot Ink därför en potentiellt generös slot.

Private Eye är en slot där du har huvudrollen som privatdetektiv med uppgiften att lösa ett fall. Spelet är en interaktiv slot där du som spelar får ledtrådar som hjälp för att hitta scatters, wilds, freespins och andra belöningar. Håll ögonen öppna för anonyma tips om kommer in och använd din intuition och fingertoppskänsla för att ta hem din belöning. Spelet erbjuder 243 olika sätt att vinna på.

Monkey King är ett spel med magiskt tema och en resa där du får slåss mot drakar och demoner men även svårslagna gudar som står i vägen för de stora jackpottarna. Som Monkey King besitter du superkrafter som behöver nyttjas till fullo för att skatten ska bli din.

Retro Reels Diamond Glitz är designat för att ge dig en skön retrokänsla med mycket glitter och ädelstenar. Gillar du diamanter är det här spelet för dig.

10 000 kr i bonus: är du inte redan kund hos Betway kan du registrera dig och ta del av deras stora insättningsbonus för nya spelare på upp till 10 000 kr fördelat över tre insättningar. Betway tillhandahåller även sportsbetting samt poker på nätet.