andra_chansenDet är den sjunde omgången i Premier League i helgen och NordicBet har laddat upp med inte mindre än tre stycken erbjudanden inom ramen för konceptet Andra Chansen. På lördagen är matcherna Sunderland – Stoke och Liverpool – West Bromwich i fokus. På söndagen är fullt fokus på stormatchen Chelsea – Arsenal.

För alla erbjudanden gäller att NordicBet betalar tillbaka insatsen/insatserna upp till 500 kr (gäller totalt per kund – du kan alltså placera flera spel) om ditt/dina spel på något/några av de utvalda oddsvalen inte sitter, förutsatt att det villkor NordicBet har ställt upp (rött kort, ett lag vinner med x antal mål, etc.) uppfylls. Notera också att det enbart är spel lagda före matchstart som räknas.

För Sunderland – Stoke gäller att din insats återbetalas om det blir ett rött kort i matchen och du har spelat på Första målgörare, Halvtid/full tid, Halvtidsresultat, Rätt slutresultat.

Spelar du till exempel på att Sebastian Larsson gör det första målet i matchen, och det blir en annan spelare som gör det första målet (alternativt att matchen slutar mållös) är det bara att hoppas att domaren plockar upp ett rött kort. Då aktiveras Andra chansen och du får din insats tillbaka.

För Liverpool – West Bromwich gäller att du får en andra chans om Liverpool vinner matchen med två mål eller mer. De utvalda spelen är Första målgörare, Rätt slutresultat, Halvtid/full tid och Halvtidsresultat.

För Chelsea – Arsenal gäller att Andra chansen kommer i spel om Chelsea har ledningen över Arsenal i halvtid. Utvalda spel är Rätt slutresultat, Första målgörare samt Halvtid/full tid.