Igame 365 dagarDe flesta casinon har tagit fram julkalendrar med dagliga erbjudanden åtminstone fram till julafton. iGame, som ofta sparkar igång längre kampanjer, är inget undantag, men i stället för att nöja sig med 24 eller 31 dagar har man slagit till på 365 dagar på ett bräde. Varje dag fram till den 30 november 2015 kommer det att finnas ett nytt erbjudande att ta del av varje dag.

Free spins, bonusar och utlottningar

Igår den 1 december var det premiär för kalendern och då fick alla insättande spelare free spins. Idag den 2 december arrangerar iGame en utlottning i vilken det ligger en Samsung Galaxy Tab 4 i potten. För att delta i dragningen är uppgiften att sätta in 20 euro eller mer med bonuskoden ”CRAB01”. Med denna insättning får du även 10 free spins på Starburst.

iGame är verkligen hemlighetsfulla med sin kalender och det går inte att tjuvkika ens en dag framåt. Klart är dock att det kommer att finnas något trevligt i varje paket. Sett över ett helt år kan du nog räkna med att kunna hämta hem många hundra free spins, med och utan extra insättningar, samt många tusen kronor i bonusar. Vill du säkra dagliga överraskningar är iGame det perfekta valet i ett år framöver.