Riskfritt clFörutom VM-finalen och möjligen också EM-finalen finns det väl ingen större fotbollsmatch än finalen i Champions League? Nu på lördag smäller det igen och den här gången ska Juventus och Barcelona göra upp om bucklan. Juventus har chansen att vinna sin tredje titel medan Barcelona kan vinna sin femte och därmed bli en del av den exklusiva skaran klubbar som får behålla bucklan. Real Madrid, Milan, Bayern München och Liverpool är de klubbar som har vunnit fem eller fler titlar i Europacupen/Champions League tidigare.

Unibet erbjuder ett riskfritt spel på Champions League-finalen och värdet är hela 300 kr. En hel del andra spelbolag tar fram specialerbjudanden för drabbningen på Olympiastadion i Berlin, men vi är skeptiska till att något annat spelbolag kan matcha värdet i Unibets erbjudande.

Så här fungerar erbjudandet

Först och främst ska du anmäla dig till kampanjen. Det gör du enkelt på kampanjsidan. Nästa steg är att kvalificera för att ta del av det riskfria spelet. Det gör du genom att placera ett spel (en singel) på Champions League-finalen till odds på 1.40 eller högre före matchstart. Alla marknader räknas.

För att använda ditt riskfria spel ska du logga in i livebetting-klienten när matchen har startat och placera ett livebet till en insats av 300 kr. Om ditt spel går förlorat får du 300 kr tillbaka direkt efter slutsignal. Återbetalningen är i form av kontanter fria från omsättningskrav.