NordicBet NHLCHL, SHL, KHL – alla de stora ligorna i Europa är igång och nu är det dags för nedsläpp i NHL. De första matcherna går natten till torsdag svensk tid och det är faktiskt ett gäng riktiga klassiker vi får ta del av direkt. Vad sägs till exempel om Maple Leafs – Canadiens och Blackhawks – NY Rangers?

Om du är ett fan av hockey i allmänhet och NHL i synnerhet och dessutom har en förkärlek för betting har du kanske redan lagt några spel på premiäromgångarna. Om du inte har det, har vi ett bra erbjudande för dig att kika närmare på. NordicBet erbjuder nämligen riskfria spel på upp till 300 kr på NHL så här i säsongsinledningen.

Sätt in 500 kr – få 300 kr riskfritt

Kampanjen är en ganska okomplicerad sak. Du ska börja med att sätta in 500 kr. Det ska du göra före kl. 01:00 torsdag den 8:e oktober. Så fort insättningen har landat på kontot får du totalt 3 x 100 kr i riskfria spel.

För att använda ett riskfritt spel ska du klicka i den blå rutan som visas invid din betting slip när du har lagt till ett eller flera oddsval. Sedan satsar du minst 100 kr av dina egna pengar på kupongen.

Om ditt spel sitter får du vinsten och insatsen rakt in på kontot. För nettovinsterna gäller ett spelkrav på sex gånger. Om spelet inte sitter får du pengarna tillbaka som kontanter.