Bet Survivor comeonVissa månader lägger ComeOn riktigt stora pengar i potten i oddstävlingar som man kallar Bet Survivor. Dessa tävlingar är unika på så sätt att alla spelare som klarar av alla utmaningar är garanterade att ta del av prispotten. Nu i januari ligger 300 000 kr i prispotten och det är rekord hittills.

Så här deltar du i Bet Survivor-kampanjen

Bet Survivor är en ganska okomplicerad kampanj. Det gäller bara att du är med varje dag för att inte gå miste om en del av prispotten.

Kampanjen är uppdelad i två faser, nämligen ”Kvala in” och ”Survive”. Den första fasen pågår fram till midnatt den 9 januari och här gäller det att du placerar minst ett kvalificerat spel. Ett kvalificerat spel är ett som:

  • Är en singel eller en kombination
  • Har en insats på minst 100 kr
  • Har ett totalodds på minst 2.00

Det går att spela systemspel, men då måste insatsen per oddsval i spelet vara på 100 kr.

Den andra fasen pågår mellan 10 januari – 1 februari, det vill säga i 23 dagar. Du måste placera ett kvalificerat spel enligt ovan varje dag under perioden för att få ta del av prispotten.

300 000 kr i potten

Om du är en av de spelare som ”överlever” fram till den 1 februari vinner du en del av 300 000 kr. Hur mycket du kommer att vinna går självklart inte att säga så här på förhand men om till exempel 200 spelare klarar av utmaningen blir utdelningen 1500 kr per spelare. Utbetalningen är i form av riktiga pengar utan omsättningskrav.