EurojackpotEurojackpot är ett av de spel som känns omöjligt att vinna på. Samtidigt finns alltid den lilla chansen att man faktiskt träffar många rätta nummer och spelar hem en större vinst. Ibland händer det, som vi har blivit uppmärksammade om i en populär reklamfilm.

I fredags, den 10 april, ”hände det” för en man från Borås. Han prickade då nämligen 5+1 rätt och lyckades därmed vinna 30 815 831 kr. Denna vinst är den största på Eurojackpot i Sverige sedan starten. Möjligen grämer det vinnaren lite grann att han inte fick även det andra stjärnnumret. Hade det blivit så hade vinnaren plockat hem hela 424 miljoner kronor. Det finns onekligen jättevinster att spela om på Eurojackpot!

Mångmiljonär på 25 kr i insats

Mannen från Borås spelade en rad för 25 kr för att vinna närmare 31 miljoner kronor. Intressant nog finns en liten historia bakom valet av rad. Han har nämligen spelat en stående rad nästan varje vecka sedan starten av Eurojackpot i Sverige, men just inför helgens omgång bestämde han sig för att välja ut en ny rad. Det var inget dumt val!

Pierre Jonsson, Svenska Spels evige vinnarambassadör, fick vinnaren på tråden på lördagens morgon. Boråsbon var självklart fortfarande i chock, men han lyckades i varje fall berätta lite om vad han har funderat på att göra med vinsten. Golfklubbor och målarfärg till huset står tydligen överst på listan. Om vi låter vinnaren landa lite kommer han nog på lite mer extravaganta sätt att använda sina nyvunna miljoner!