Betrally bonus aprilBetrally är ett internationellt spelbolag som fler och fler får upp ögonen för. Vi har precis recenserat detta spelbolag och som du kan se i vår recension (klicka på länken ovan) har vi gett Betrally ett gott betyg.

Som ny spelare på Betrally kan du hämta en välkomstbonus på upp till 100 euro. Det är dock inte allt du kan hämta i bonusväg. Varje månad finns minst en extra matchad bonus att hämta. Nu i april kan du ta del av en 100% bonus upp till 30 euro att använda på kombinationsspel.

Så här fungerar erbjudandet

Sätt först in valfritt belopp och se till att använda bonuskoden ”APRIL100″. Efter det är gjort är nästa steg att omsätta insättningen en gång på kombinationsspel med minst tre oddsval. Oddset per oddsval ska vara 1.60 eller högre.

Bonusen trillar in på kontot direkt efter det att du har klarat omsättningskravet för din insättning. Omsättningskravet för bonusen är sju gånger bonusen tillsammans med insättningen. Även här gäller att kupongen ska inkludera minst tre oddsval till ett odds på minst 1.60 vardera.