Mr Green har nu släppt tre nya slots som de valt ut med omsorg – Mythic Maiden, Ned and the Rats samt Siberian Storm. Just idag onsdagen 26/10 så har de även ett speciellt bonuserbjudande där du får 100% bonus på första insättningen och sen 40% på andra.

Hela onsdagen den 26/10, fram till 23.59 får du alltså 100% i bonus på din första insättning och 40 % i bonus på din andra insättning hos Mr Green. Bonusen är giltig för insättningar upp till 1000 kr, vilket kan ge dig totalt 1400 kr extra att spela för.

Mythic Maiden har vi skrivit om tidigare och det är en snygg och stämningsfull slot med voodootema och en maxvinst på nästan 3 miljoner kronor som är värd att prova. Målet är att låsa upp järnjungfrun ute i högerkanten för att på så vis kunna vinna 10 gånger så mycket eller få ett antal free spins.

Ned and the Rats är en fånig men rolig slot som handlar om Ned, hans flickvän samt ett gäng sjungande råttor. Utseendet är lite olikt en traditionellt slot och har en unik design specialanpassad till just detta tema samt knasiga bonusspel. Ned and the Rats har 30 vinstlinjer och en maxvinst på 2500 gånger radinsatsen.

Siberian Storm har ett mycket unikt upplägg och hela 720 olika sätt att vinna på eftersom vinstkombinationer räknas både från höger och vänster. Likaså är hjulen annorlunda med olika antal symboler på de 5 olika hjulen – ytterst finns 3 symboler, därefter 4 och i mitten 5. Detta ger 19 symboler totalt, att jämföra med de 15 som mer traditionella slots använder. Som du kan se på bilden hade vi god tur när vi provspelade!