Casinot Mr Green har alldeles nyligen lanserat hela 3 nya slotmaskiner/videobanditer med flott 3D-grafik och roliga bonusspel: Three Wishes, Mad Scientist och Treasure Room.

Vi håller fortfarande på att testa dessa och har inte bestämt oss för en favorit ännu. Kommentera gärna denna nyhet med dina åsikter om dessa nya spel!

Three Wishes
Three Wishes är en Slots3-bandit, vilket innebär att det är en enarmad bandit (videoslot) med fantastisk grafik, ljud och spelkänsla. Du får möta Aladdin, anden i lampan och även en del undersköna magdansöser. Det är otroligt lätt att komma igång med Three Wishes, men det kräver en del tur för att bemästra banditen.

Three Wishes - enarmad bandit med 3D-grafik

Mad Scientist
Den galne vetenskapsmannen Dr Walter Prescott har upptäckt en metod för att förvandla vilket objekt som helst till guld. Nu lär han ut sina metoder i denna fem hjulsbandit. I bonusspelet får du själv blanda till guld. En Slots3-bandit med bra action, sköna animeringar och härlig humor.

Mad Scientist - videobandit med 3D-grafik

Treasure Room
I skattrummet kan du enkelt vinna upp till 550 mynt på en snurr. Fem jackpotsymboler på en vinstlinje ger jackpot i denna femhjulsbandit. Treasure Room är en maskin i Mr Greebs Slots3-bandit-serie. Det betyder att du får bättre och häftigare grafik i denna enarmade bandit och väldigt härlig spelkänsla.

Treasure Room - slot med 3D-grafik