Bet365 partyhelgDet är party hos Bet365 Bingo nu i helgen. Fredag-söndag (29-31 maj) bjuder Bet365 Bingo in till stor fest där spännande bingospel är i fokus och hela 3 miljoner kronor ligger i potten. Varje enskild toppvinst är förstärkt och under de tre dygnen kommer det att finnas specialspel som 1TG-2TG, BOGOF och annat att dra fördel av i var och varannan spelomgång.

Fest varje kväll i rummet Skyldiga nöjen

Det är ungefär vid kl. 19:00 varje kväll fredag-söndag som festligheterna drar igång på riktigt och för att verkligen kickstarta helgen har Bet365 ett späckat program för fredagskvällen. Kl. 19:30 kan du spela Jackpotbingo med hela 20 000 kr i potten och bara halvtimmen senare kan du kämpa om en del av en pott på 30 000 kr i Tiotusenspelet. Givetvis avrundar Bet365 också partyhelgen på bästa möjliga sätt. Kl. 23:30 på söndag kan du spela Bingo Linx med en total prispott på 50 000 kr.

Det är i bingorummet Skyldiga nöjen som festligheterna går av stapeln. Här kan du köpa brickor för så lite som 10 öre för chansen att kämpa om de förstärkta vinstpotterna. Högsta brickpris under helgen är 5 kr, vilket ju är ganska så överkomligt. Om du vill vara säker på att få en plats till de mest lukrativa spelomgångarna kan du självklart göra förköp. Sedan gäller det bara att komma ihåg att logga in när spelen ska avgöras!