Na Li gjorde jobbet senast, i natt ändras förutsättningarna när hon inte får lov att styra spelet mot en alldeles lysande Sharapova som kommer pressa Li till allt för många misstag.

  • Match: Na Li – Maria Sharapova
  • Turnering: Australien Open
  • Speltips: Maria Sharapova -1,5 set
  • Odds: 1,71 @ Pinnacle
  • Insats: 4/5
  • Spelstopp: 24/1, 03:00

Na Li visade vilken skickligt offensiv spelare hon är mot Radwanska. Båda spelarna hade väldiga svårigheter att hålla serve och i natt kommer det att bli kostsamt. Det är när Na Li själv får styra spelet hon blir livsfarlig. Kinesiskan är dock mer begränsad defensivt och mot Sharapova kommer hon att bli för stressad. Serven höll dåligt mot Radwanska och är den likvärdig denna match så kommer ryskan att sluka den.

Maria Sharapova vädrar Grand Slam seger. Hon har sett ruskigt vass ut och har klivit igenom turneringen i raka set. Maria servar väldigt bra och har stenhårde dödande grundslag vilket hon har visat upp under hela turneringen. Nu när Williams är utslagen ser chanserna mycket goda ut. Det är Sharapova som har imponerat mest av alla och Na Li lär inte få det kul ute på banan.

Sharapova kommer pressa Na Li i varje serve game och med Marias serve lär inte samma sak ske i rysskans. Mot maria får man aldrig slappna av hon är på en som en hök hela matchen och brukar forcera in motståndarens andraservar. När Na Li blir pressad brukar mycket gå fel. Allt som i vanliga fall fungerar så naturligt blir nu mycket svårt och om det är någon som kan få hjärnspöken så är det just Li.

Det står 8-4 inbördes med fördel Ryssland. De möttes tre gånger förra året och Maria vann alla. Na Li ska ha all heder för sin väl genomförda turnering men här ska det ta slut och jag tror att det går snabbt. Maria jagar ”guld” och jag tror ingen kan stoppa henne. Denna match spelar jag Maria -1,5 set.