Wimbledon BetssonSom medlem på Betsson kan du som planerar att placera en hel del spel på Wimbledon ta hem en extra bonus på 250 kr. Grunderna för erbjudandet är busenkla. Satsa sammanlagt 1000 kr på matcherna i den mest anrika av tennisturneringar för att kamma hem bonusen. Kampanjen pågår mellan 23 juni – 6 juli, så det finns gott om tid att hitta de perfekta spelen som ger dig profit i tillägg till bonusen.

Det första du ska göra är att anmäla dig till kampanjen. Det gör du enkelt genom att ange den e-postadress du har registrerad hos Betsson. Om du glömmer att anmäla dig kommer dina spel på tennis inte att registreras.

Nästa steg är att spela minst en kupong med minst två odds (varav minst en tennismatch) med minst 1.50 i odds. Du kan spela både pre-game och live. När du totalt har satsat 1000 kr via en eller flera kuponger aktiveras en bonus på 250 kr. Bonusen måste omsättas tre gånger inom sex dagar till odds på minst 1.50.

Murray, Nadal eller Djokovic

Murray stod för en bragd modell större då han lyckades knipa segern i Wimbledon förra året. Britterna var utsvultna på framgång i deras egen Grand Slam-turnering och skotten Murray blev räddningen. I Wimbledon 2014 är Murray dock långt från att vara den största favoriten. Spelarna och spelbolagen tycker att Novak Djokovic ska vara storfavorit. Andra spelare som kan vara med till slutet är Nadal och Federer. Att någon annan i startfältet ska lyckas spela hem turneringen ska man väl inte räkna med?