Rabbit in the HatMicrogaming har släppt den första av sina tre planerade lanseringar under april månad. Titeln på nyheten är Rabbit in the Hat och spelet handlar om en magiker, hans tjusiga assistent och en knasig kanin. Unibet är ett av de första casinon att lägga till nyheten och sin vana trogen har Unibet också sparkat igång ett lanseringserbjudande. Erbjudandet är tillgängligt fram till den 22 april och du kan hoppa in när som helst.

Samla free spins

Som framgår av rubriken finns totalt 250 free spins att hämta i kampanjen. Precis såsom vanligtvis gäller i kampanjer med Microgaming-slots i centrum gäller det att klara av utmaningar (”bedrifter”). Ju fler bedrifter du klarar, desto fler free spins får du. Bra att känna till är att gratissnurren är omsättningsfria! Nedan ser du de möjliga belöningarna.

Alla vinstkombinationer med symbolen ”9″ = 25 free spins
Alla ”J”-kombinationer = 50 free spins
Alla ”K”-kombinationer = 75 free spins
Alla kortsymboler = 100 free spins

Rubrikens 20 000 euro fördelas jämnt över de spelare som lyckas träffa alla kombinationer med den så kallade ”målsymbolen” (en pricktavla med en stjärna i mitten).

Alla de belöningar du spelar in under kampanjperioden betalas ut vid kl. 18:00 torsdagen den 23 april.

Likheter med Eggomatic

Microgamings spelutvecklare sneglade nog ganska mycket på NetEnts slot Eggomatic när man tog fram Rabbit in the Hat. Det är nämligen så att den huvudsakliga bonusfunktionen i spelet är i princip identisk med den som finns i Eggomatic. Den enda skillnaden är egentligen att det är hattar som ger belöningarna i stället för guldägg.

Vid slumpmässiga tillfällen i huvudspelet kommer hattar att placeras ut över hjulen. Hattarna döljer antingen myntvinster, free spins eller vilda hjul och belöningarna aktiveras i det fall en vildsymbol hamnar på respektive hjul under dem. Lite extra intressant är att flera förekomster av samma belöning kan aktiveras samtidigt. Dock kan belöningarna inte kombineras.