Cleopatras ChestDu som har lite rutin av att spela bingo på nätet vet säkert att de större bingosajterna inte bara erbjuder spel på många olika bingovarianter. Även utbudet av spelautomater brukar vara ganska stort. Maria Bingo är en av de bingosajter som erbjuder flest slots, både i själva bingoklienten och i en fristående avdelning. Maria Bingo är också den bingosajt som brukar ha flest storvinnare på slots. Nu har det hänt igen!

I onsdags förra veckan loggade medlemmen ”pellegrin” in på Maria Bingo och började spela på Cleopatra’s Chest i bingoklienten. Det skulle snart visa sig vara ett smart drag. Efter några snurr fick pellegrin nämligen in fem jackpottsymboler på en vinstlinje och kunde därmed inkassera hela 247 592 kr. Det är en av de största vinsterna på Maria Bingo under året.

Jackpottspel på Maria Bingo

Cleopatra’s Chest är en spelautomat med fem hjul, tre rader och 15 möjliga vinstlinjer. Här finns några högbetalande symboler som kan ge rejäla vinster även med ganska små insatser, men det är Cleopatra-symbolen som är den mest lukrativa. Med fem stycken Cleopatra-symboler vinner du hela eller en del av den progressiva jackpotten. Hur stor del av jackpotten du vinner bestäms av hur mycket du satsar.

Cleopatra’s Chest är långt ifrån den enda spelautomaten i Marias bingoklient som kan ge storvinster. Andra populära jackpottslots i bingoklienten är Mafia Millions och Clover Rollover.