Unibet Bingo kampanjUnibet satsar lite extra i sin bingosektion så här den sista veckan i januari och det är faktiskt inga dåliga erbjudanden du kan ta del av. Om du vill ha större vinstchanser och även möjlighet att spela hem större vinster får du inte missa Unibets bingoerbjudanden för torsdag-söndag den här veckan (29 januari – 1 februari).

Supervärde-torsdag

Namnet på kampanjen skvallrar ganska bra om vad Unibet bjuder på under torsdagen. Med start kl. 19:00 anordnar Unibet sex timmar av spännande bingospel med en rad värdespel (läs mer om dessa nedan). Ett nytt spel startar omkring var tredje minut och för vissa spelomgångar kostar bingobrickorna inte mer än motsvarande 50 öre.

Värdehelg med 250 000 euro i potten

Torsdagens erbjudanden är inte alls dumma, men Unibet vässar det hela rejält under helgen. Fredag-söndag ligger nämligen totalt 250 000 euro i potten.

Sätt ett alarm på kl. 19:00 på fredag. Det är nämligen då som festligheterna startar. Först ut är Bingo Linx-spel med 2500 euro i potten. Sedan fortsätter kalaset med bland annat Roll on Bingo med förstärkta potter, Deal or No Deal Bingo och både 1TG och 2TG.

Unibets sex värdespel

Unibet har totalt fyra stycken värdespel. Här är lite kort om vart och ett.

1TG och 2TG – ger bonusvinst om du har ett eller två nummer kvar att pricka när spelet avslutas.
Roll-On Bingo – spelet fortsätter trots att en spelare har fått kåk.
BOGOF – ”Buy one get one free” (du får en extra bricka gratis).
Last Chance Saloon – om du inte vinner någonting i en spelomgång får du en gratis skraplott med chans att vinna 10 euro.