Unibet Bingo bonusUnibet har tagit ett rejält omtag om sin bingoavdelning och den senaste månaden har man presenterat en rad nyheter, bland annat en helt ny bingobonus. Här är lite kort om vad Unibet har kokat ihop för oss bingospelare.

25 euro i bonus

Unibet bjuder nya spelare som gör en insättning till sitt bingokonto på 25 euro i bonus. Detta erbjudande gäller även för befintliga spelare på Unibet. Följ dessa tre steg för att få din bonus:
1. Registrera dig som ny medlem
2. Logga in och gör en första insättning
3. Spela bingo för sammanlagt minst 25 euro inom 30 dagar

Så fort sistnämnda krav är uppfyllt får du 25 euro i bingokrediter rakt in på kontot. Du kan inte ta ut dessa pengar, men du får behålla alla vinster i form av kontanter.

Bingorum för nybörjare

Det är inte särskilt komplicerat att spela bingo på nätet, men som med alla nyheter kan man vara betjänt av en mjukstart även när det gäller bingo. I syfte att låta nya spelare få en mjukstart har Unibet skapat ett helt nytt bingorum, lämpligt benämnt Bingo Rum för Nybörjare. Här kan du spela bingospel helt gratis utan att behöva göra en insättning. Det bästa är kanske att du har möjlighet att vinna bonusar genom att spela de olika spelformerna i det här rummet.

Som ny spelare får du sju dagars tillgång till bingorummet. Dagarna räknas från den tidpunkt då du skapar ett chattnamn. Det behöver inte vara samma dag som du registrerar ditt konto.

250 000 euro garanterat varje månad

En ny bonus och ett bingorum exklusivt för nya spelare – det är bara två av nyheterna på Unibet Bingo. En tredje nyhet är att Unibet varje fredag-söndag lägger totalt 250 000 euro i potten i garanterade vinster. Det är bingorummet Mega Jackpot som är skådeplatsen för festligheterna.

Förutom att det finns stora garanterade vinster, bland annat i form av jackpottar, att vinna, finns också fyra specialbonusar att ta del av, nämligen:

  • Buy One Get One Free
  • Roll-On Bingo
  • Last Chance Saloon
  • 1 and 2 To Go