24hPoker flyttar till pokernätverket Microgaming den här veckan och lanserar samtidigt ett nytt lojalitetsprogram som ger upp till 30% cashback. Dessutom får både nya och gamla medlemmar möjlighet att hämta en välkomstbonus.

Förbättrad trafik

Den 7 november 2012 flyttar 24hPoker från pokernätverket Entraction (IGT) till pokernätverket Microgaming. I PokerScouts lista över de pokersajter/pokernätverk som har mest trafik till sina kontantbord ligger Entraction IGT för närvarande på plats 32, medan Microgaming befinner sig på plats nio, så flytten innebär att det blir betydligt lättare för 24hPokers medlemmar att hitta folk att spela mot.

IGT köpte Entraction för $115 miljoner förra året, men meddelade i september i år att de planerar att stänga ned nätverket. Exakt när stängningen kommer att ske har dock inte offentliggjorts.

Upp till 30% cashback

I samband med flytten kommer 24hPokers medlemmar att flyttas till ett nytt lojalitetsprogram som ger upp till 30% cashback. Dina gamla VIP-poäng försvinner inte utan flyttas med och kan till exempel användas som inköp i turneringar hos Microgaming.

Både nya och gamla medlemmar får 200% insättningsbonus

För att fira flytten till Microgaming lanserar 24hPoker en välkomstbonus på 200% och du kan utnyttja denna välkomstbonus även om du redan har tagit emot en välkomstbonus från 24hPoker tidigare. Den nya välkomstbonusen ger dig hela 200% bonus på upp till €1 000 på din första transaktion till pokerkontot, så här är ett gyllene tillfälle att göra en påfyllning av ditt konto hos 24hPoker.

24hPoker har också utlovat att de kommer att köra massor av bra kampanjer för att fira anslutningen till Microgaming, så håll utkik framöver.

Under själva överflyttningsdagen den 7 november 2012 kommer pokerborden att stängas tillfälligt, så det kan hända att du inte kan logga in.