Två lag i skilda delar av tabellen drabbar samman på Britannia Stadium, Stoke City mot Aston Villa. The Potters kommer senast från en stark insats på den engelska sydkusten när man slog nykomlingen Bournemouth med 3-1, utmärkande från den matchen var nyförvärvet från Porto, Giannelli Imbulas starka insats som kröntes med ett mål. Till matchen mot Aston Villa får dessutom tillbaka sin bästa målskytt för säsongen, österrikaren Marko Arnautovic.

Vidare till motståndarna Aston Villa där läget ser allt annat än ljust ut, en säsong som på många sett gått fel enda sen första matchen. Den nytillsatte tränaren Remi Garde kom in i början av November och en liten bättring kunde märkas av i början av 2016 innan den stora stjärnsmällen kom i senaste hemmamatchen då Liverpool var på besök och tog en förkrossande 6-0 seger.

Ett sargat och avhängt Aston Villa ska nu ställas mot svårspelade Stoke City på bortaplan som dessutom får tillbaka sin bästa målskytt. Hemmalaget har gjort mer än ett mål i tre av de fyra senaste hemmamatcherna och mot ett av de sämsta försvaren i ligan ser vi inte hur dom ska utöka den statistiken. Stoke över 1.5 mål under matchen spelas till fina 1.97!

  • Stoke – Aston Villa
  • Spel: Stoke över 1.5 FT
  • Odds: 1.97 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 16:00 27/2