Elitloppet racebets bonusDet är snart dags för årets travhändelse i Sverige, Elitloppet. Vi vet att det är många som räknar ner dagarna till nästa helg då Elitloppshelgen går av stapeln på Solvalla. Med all rätt tycker vi; Elitloppet 2015 kommer att bli en härlig folkfest med högprofilerade tävlingar och mängder av roliga och intressanta kringarrangemang.

För att uppmärksamma årets största travlopp i Norden erbjuder Racebets fram till och med söndag den 31 maj en rejält förstärkt välkomstbonus. Normalt är bonusen som erbjuds nya spelare på 100% upp till 500 kr, men nu under lite mer än en vecka får nya spelare upp till 2000 kr extra på den första insättningen.

Villkor för erbjudandet:

  • Bonusen är på 100% upp till 2000 kr
  • Erbjudandet är tillgängligt fram till och med söndag den 31 maj
  • Du måste ange bonuskoden ”ELIT2015″ för att bonusen ska aktiveras
  • Bonusen krediteras sedan när du har omsatt ditt insatta belopp en gång
  • Bonusen har ett omsättningskrav på 5x bonusbeloppet

Startfältet fylls på

Det är i skrivande stund fyra ekipage som saknas för att startfältet med 16 hästar ska vara komplett. De hästar som är klara per lördag den 23:e maj är:

Timoko (Fra), Maven (USA), On Track Piraten (Sve), Wind of the North (USA), B.B.S. Sugarlight (Nor), Support Justice (Nor), Nahar (Sve), Voltigeur de Myrt (Fra), Magic Tonight (Sve), Univers de Plan (Fra), Nuncio (Sve) och Ustinof du Vivier (Fra).