dollarteckenFör ett tag sedan gick Betfair över till nytt nätverk och medan det gamla Betfair ännu finns kvar ett tag till satsar det nya på en riktigt generös bonus som du snabbt kan omvandla till pengar på ditt konto.

$2,000 Bankroll Kickstarter Bonus som denna bonus heter kan som mest ge dig en väntande bonus på $2000. Villkoren är att du inte redan har ett konto på Betfair Poker. Har du redan ett konto på Betfair Poker Classic kan du få denna bonus om du skapar ett nyck nickname.

En bonus på $2000 kommer automatiskt aktiveras så fort du laddar ner Betfairs pokerklient och skapar ett konto. Varje gång du spelar poker för riktiga pengar tjänar du VIP Poker Points och för varje 40 VIP Poker Points lösgörs $1 av din bonus och hamnar på ditt konto.

Det som gör denna bonus genrös är att det räcker med $1 i rake/turneringsavgift för att tjäna 20 VIP Poker Points. Det innebär att din bonus betalar tillbaka 50% av alla dina insatser! Notera dock att omvandlingstakten varierar en del under den process bonusen betalas ut.

Detta är ett tillfälligt erbjudande från Betfair och du har tills den 30 april på dig att lösa ut din bonus. Du måste dock inte lösgöra hela summan för att få ut något av bonusen utan den löses ut i delar, vilka ökar eftersom. Den första delen är endast $1 tills du har löst ut $10. I nästa steg samlar du in portioner av $5 tills du uppnått totalt $90 och sedan fortsätter du lösa ut din bonus i allt större delar.