Mobilbet free spinsHar du provat på exklusiva Böb’s Quest på Mobilbet ännu? Om inte, har du verkligen missat något. Spelet har både ett klart intressant och nyskapande tema och så finns även bonusfunktioner så det räcker och blir över. Spelet bygger i stort på grunden i NetEnts Blood Suckers, så du kan också räkna med en skyhög återbetalning (faktiskt upp till 98%!).

Mobilbet är mäkta stolta över sin exklusiva slot och det innebär att kampanjmakarna den här veckan fokuserar helt och hållet på Böb’s Quest i sina dagliga free spins-erbjudanden. Om du är lite extra flitig kan du kvittera ut över 200 gratissnurr och det är ju inte dumt alls!

Vi ska inte gå in i detalj kring vad som gäller varje enskild dag måndag-söndag, men vi kan gott berätta om hur du tar del av dina free spins måndag respektive tisdag.

Måndag (14 december) får du 40 free spins om du först sätter in 200 kr och därefter spelar för 200 kr på Yggdrasils Nirvana.

Tisdag (15 december) får du 20 free spins på Böb’s Quest om du spelar på odds i sportboken. Se till att satsa minst 200 kr på kupongen och att det sammanlagda oddset är minst 2.00.