Betsson riskfrittJunior-VM i ishockey drar alltid igång traditionsenligt under julhelgen. Det här året är det Finland som är värdlandet så matcherna går på lite mer bekväma tider.

Sverige U20 har hamnat i grupp A med Kanada, USA, Danmark och Schweiz, och vi inleder mot sistnämnda på annandagen, lördag den 26 december (kl. 13:00). Kikar vi på oddsen för vilken nation som ska ta hem hela rasket är Kanada topprankat. Både Sverige, USA, Finland och Ryssland räknas som tunga utmanare. När VM-turneringen är över på kvällen den 5 januari vet vi hur det gick!

Spela med hjärtat och hjärnan

Hos Betsson kan du under hela VM-turneringen spela med både hjärtat och hjärnan samtidigt. Alla spelare med aktiva spelkonton får nämligen 200 kr i ett riskfritt spel. Du placerar ditt spel för egna pengar och skulle spelet gå förlorat får du pengarna tillbaka i rena kontanter.

Spela riskfritt – tre steg
1. Se till att du har minst 200 kr på kontot
2. Placera ett spel på valfri match i Junior-VM till valfritt odds (både pre-match och live räknas) för 200 kr
3. Klicka i den blå rutan på kupongen.

Vinner du på ditt spel kommer vinsten och utbetalningen att betalas ut direkt. För nettovinsten gäller ett spelkrav på 1x bonusbeloppet till odds på 1.50 eller högre.