Riskfritt spel Junior-VMDet är ganska tomt på oddslistorna över jul och nyår, men det finns en ljusglimt. Junior-VM spelas ju traditionsenligt över helgerna och spelschemat i turneringen som den här gången spelas i Kanada (Toronto och Montreal) är minst sagt späckat. Sverige är i aktion i Grupp B med Ryssland, Tjeckien, Schweiz och Danmark. När det här skrivs har Sverige tagit hand om både Tjeckien (5-2) och Danmark 5-1). Det är alltså Ryssland (kl. 23:00 måndag 29 december) och Schweiz som återstår i gruppspelet.

Sverige är redan klara för slutspel och det innebär att det blir minst tre matcher till för småkronorna i Kanada. Om du är sugen på att spela på någon av Sveriges matcher eller på någon annan match har Betsson ett erbjudande om riskfria spel på upp till 200 kr. Erbjudandet gäller en gång under gruppspelet och en gång under slutspelet.

Så här spelar du riskfritt på Junior-VM

Först och främst ska du vara medlem på Betsson. Om du inte är det får du en bonus på 100% upp till 1000 kr på din första insättning. För att aktivera ett riskfritt spel ska du först komponera din kupong. Du kan spela singlar, dubblar eller ännu större kombinationer – se bara till att minst en match på kupongen kommer från JVM. Nästa steg är att klicka i den blå kryssrutan som du ser på spelkupongen. Notera att du måste spela för minst 200 kr. Om din kupong inte sitter får du 200 kr tillbaka.