Nordicbet riskfritt 200 krSamtidigt som Nordicbet putsade upp hela sin sajt för ett par månader sedan passade man även på att fräscha upp sina bonuskoncept för odds och numera presenterar NordicBet nya erbjudanden flera gånger i veckan. Den senaste given är ett erbjudande om ett riskfritt spel på 200 kr.

Spela på liveodds utan risk

Erbjudandet innebär att du som medlem på NordicBet kan ta del av ett riskfritt spel på upp till 200 kr på livebetting. Om du sätter ditt spel behåller du vinsterna (dock med omsättningskrav). Om spelet inte sitter får du insatsen tillbaka.

För att ta del av ditt riskfria spel ska du göra så här:

  • Logga in och gå till sektionen för livebetting
  • Komponera en kupong med valfritt/valfria odds
  • Klicka i den blå rutan märkt ”riskfritt spel”
  • Satsa exakt 200 kr av egna pengar

När detta är gjort är det bara att invänta resultatet av dina spel. Förlustinsatser betalas tillbaka direkt och du behöver inte bry dig om några omsättningskrav. Om din kupong ger vinst gäller att du måste omsätta nettovinsten sex gånger till odds på minst 1.80. NordicBet har alltså vänt på steken. I stället för att du ska omsätta eventuell tillbakabetalning har man kopplat ett omsättningskrav till vinsten.

Riskfritt varje vecka?

En del aktiva spelare har fått e-post med ett erbjudande om ett riskfritt oddsspel varje vecka. Vi är osäkra på hur spridningen av detta erbjudande ser ut så vi ska inte gå in på vidare detaljer. Möjligen är det så att NordicBet har tänkt att permanenta erbjudandet för alla aktiva spelare. Vi ber att få återkomma med mer kring detta.