unibetSuccéerbjudandet från allas vår favorit Unibet är nu tillbaka! Lagom tills dess att kvartsfinalerna i Fotbolls-EM 2016 drar igång bjuder Unibet sportsbook dig på en cashback garanti som innebär att du, när du spelar för 200 kronor, får tillbaka eventuell förlust – riskfritt spel när det är som bäst!

Försäkra ditt första spel på kvartsfinalerna

Sveriges EM-saga tog, som bekant, slut alldeles för tidigt. Som plåster på såren bjuder Unibet på en favorit-i-repris, nämligen pengarna-tillbaka garantin! Försäkra ditt första spel på kvartfinalerna och få 200 kronor tillbaka om det inte går som du tänkt dig. Observera att ditt spel måste vara ett singel-spel och att din insats måste vara exakt 200 kr. Erbjudandet gäller endast en gång och du väljer själv om du lägger ditt spel innan matchstart, eller om du spelar live. Lycka till!

Unibet sportsbook

Älskar du att spela på odds och ägna dig åt live betting är Unibet utan tvekan en av de hetaste plattformarna för spel online. I tillägg finns även en klassisk casinolobby samt poker och bingo vilket är utmärkt för spelaren som gillar variation. Något vi på redaktionen gillar extra mycket är den sportbonus som delas ut till nya spelare. Du får 1500 kronor att spela för när du sätter in 500 kronor. Det låter inte så pjåkigt, va?