Guts hockey-vmIshockey-VM i Tjeckien drar igång ikväll fredag den 1 maj och Sverige är i aktion direkt på premiärdagen när man möter hemmanationen. Nedsläpp är kl. 20:15. Ryssland och Kanada är favoriter att spela hem VM-guldet, men Sverige ska ses som en reell utmanare. Det är bara att hoppas på att vi får en bra start och sedan växer under turneringens gång.

Om du vill få en bra start på hockey-VM när det gäller ditt odsspelande kan vi tipsa om Guts kampanj för hockey-VM. Fram till den 7 maj kan du som befintlig medlem hämta ett gratisspel på 200 kr att använda på matcherna i Tjeckien.

200 kr gratisspel – gör så här

Erbjudandet gäller ett gratisspel som aktiveras efter att du placerar ett bet med egna pengar. Du har tre steg att följa för att utnyttja erbjudandet.

1. Sätt in 200 kr eller mer med koden MAY20.
2. Placera ett bet till en insats på minst 200 kr på valfritt oddsval på valfri sport (behöver alltså inte vara ishockey) till ett odds på minst 1.50.
3. Spela ditt gratisspel på 200 kr på vilket oddsval du vill till odds på minst 1.50. Du aktiverar gratisspelet för ditt bet genom att klicka i rutan ”free bet” som visas på spelkupongen när du har uppfyllt kvalificeringskraven.

Viktigt att notera att gratisspelet enbart fungerar som insats. Utbetalningen vid vinst inkluderar alltså inte de 200 kr du får satsa med riskfritt. Eventuell vinst från gratisspelet räknas som bonuspengar och omsättningskravet är tre gånger till odds på minst 1.50.