200 kr gratis hos NordicBet BingoNordicBet som spelsajt förknippas knappast främst med bingo, men faktum är att man har en alldeles utmärkt bingoavdelning med närmare 1500 spelare inloggade varje vardagskväll och där spelarna tävlar om garanterade prispotter på många hundratusen kronor.

Tillsvidare erbjuder NordicBet en bingobonus som är något alldeles extra. Du får nämligen 200 kr i en gratis bingobonus när du gör en första insättning och sedan omsätter 50 kr på bingospel. Pengarna ramlar in på ditt konto som bonuspengar som du kan börja spela för direkt. Bonusen kommer inte med några knepiga villkor. Det enda du ska tänka på är att bonusen måste omsättas tre gånger på bingospel innan pengarna frigörs för uttag och att du har 30 dagar på dig att uppfylla detta krav.

Om bingo på NordicBet

NordicBet Bingo är en favorit bland bingospelare som vill kunna ta del av ett massivt spelutbud. NordicBet har totalt sex bingorum, varav några är unika för just NordicBet medan andra är gemensamma för NordicBet och ett antal andra bingosajter. På de sistnämnda finns alltid riktigt rejäla jackpottar och garanterade prispotter att kämpa om. Några exempel är:

Super Bingo Linx
Spelas den första lördagen varje ny månad och har en garanterad prispott på minst 100 000 kr. Vinnaren tar hem 70 000 kr.

Bingo Linx i White Room
I White Room delas extravinster på mellan 15 000-40 000 kr ut tre gånger per dag. På söndagar ökar extravinsterna till upp till 100 000 kr.

Garanterade vinster i White Room
Den sista fredagen i varje månad erbjuder NordicBet en garanterad prispott på en miljon kronor. På lördagen och söndagen samma vecka ligger 500 000 kr i potten varje dag.