10bet bonusAlla de stora ligorna i den europeiska fotbollen drar igång nu i augusti. Vi har redan betat av några supercuper och under de kommande veckorna är det avspark i både Premier League, La Liga, Bundesliga och de andra stora ligorna. För att du ska kunna komma igång med din betting på bästa möjliga sätt har 10Bet tagit fram en liten men ganska naggande god bonus som du kan använda på singel och kombinationsspel på de första omgångarna i bland annat Premier League och Bundesliga. Bonusen är på 50% upp till 20 euro.

Detaljerna
För att ta del av bonusen ska du sätta in minst 10 euro och använda bonuskoden ”NEW20″. Du fyller i denna bonuskod i ett särskilt fält när du gör din insättning.

Bonusbeloppet trillar sedan in på ditt konto när du har spelat igenom omsättningen en (1x) gång på odds till 1.60 eller högre.

Spelkravet för bonusen är 8x tillsammans med ditt insatta belopp. Även här gäller att endast odds på 1.60 eller högre räknas mot spelkravet.

2000 kr bonus för nya spelare

Ovan erbjudande gäller för spelare som har gjort minst en insättning på 10Bet. Om du inte har något konto här får du en bonus på 50% upp till 2000 kr din första insättning (bonuskod: FD100). Erbjudandet kan utnyttjas både på datorn och i mobilen.