logoPrecis som Titan Poker och Poker770 har nu även William Hill en egen pokercoach som fungerar ihop med deras klient. Om du testar denna just nu kommer du få inträden till 2 st exklusiva freerolls som spelas i december med $2000 i prispengar totalt.

William Hill Poker Coach är helt gratis och du kan ladda ner det från WilliamHill.com. Det är ett pokerverktyg som lämpar sig både för nybörjare och mer avancerade spelare. Som nybörjare kommer du ha nytta av de upplysningar du får om outs, kommentarer med spelråd samt information om din handstyrka. För avancerade spelare är det främst den tillhörande Heads-Up Displayen som kommer vara ett användbart hjälpmedel. Genom denna kan du få statistik om dina motståndare medan spelet pågår, vilket kan hjälpa dig att fatta fler korrekta beslut då du spelar.

Genom att spela minst 50 händer på kontantbordet eller 5 SNG:s/MTT:s kommer du också vara kvalificerad att delta i 2 st freerolls. Dessa freerolls hittar du hos William Hill Poker och de äger rum den 14 samt den 28 december.